Ce reprezintă aura?

ce reprezinta aura

În ce constă aura? Dacă ocultismul nu duce lipsă de răspunsuri, nu acelaşi lucru se poate spune despre parapsihologic. S-a văzut în efectul Kirlian manifestarea tehnico-ştiinţifică a aurei. De fapt, aura constituie raze ce emană din corp; ea nu este văzută decât de vindecători „psi” şi de prezicători.

Aceste raze ar fi de diferite culori: albastru pentru fiinţele evoluate şi sănătoase; roşu în caz contrar; uneori galben sau portocaliu… S-ar părea că această emanaţie luminoasă datorează tot atât celui care o emite, cât şi celui care o percepe. Existenţa materială a aurei a fost contrazisă de experienţele lui Hofmann din 1919.aura

Iconografia creştină îi prezintă pe Iisus şi pe sfinţi aureolaţi de lumină, aceea fiind aura lor – o lumină reflectata în jurul capului. De obicei aura sfinţilor are o culoare aurie, luminoasă.

Aţi încercat vreodată să vă vedeţi aura, sau dacă nu a voastră, a altor persoane sau de ce nu, plante?

Jorjette C
Author: Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.