10. Salată de roșii cu branza feta
Ingrediente:
- 4 roșii;
- 2 cepe roșii – tocate cuburi mici;
- ¼ ceașcă de oțet din vin alb;
- 6 linguri de ulei de măsline de bună calitate;
- 1 lingură de sare;
- 1 lingură de piper negru proaspăt măcinat;
- ¼ de ceașcă de frunze proaspete de busucioc tocate;
- ¼ de cească de frunze proaspete de pătrunjel tocate;
- ½ kg de branza feta;
Închei cu o salată simplă, gustoasă și specific mediteraniană!Precum urmează, tăiați roșiile în jumătate și puneți-le într-un castron mare. Adăugați ceapă, oțet, ulei de măsline, sare, piper, busuioc, pătrunjel și se amestecă bine toate. Tăiați brânza feta în cubulețe mici și adăugați la salată. După asta amestecați ușor, apoi serviți la temperatura camerei.
Să spunem că o seară în doi se poate termina cu o salată cu branza feta! Nu de alta dar cu atâtea rețete la cuptor, un somn mai bun îl ai dacă alegi o mâncare ușoară pentru seară, cum ar fi o salată cu branza feta!
Lasă un răspuns